Fitgun / Partners promoties zomer 2022 logo

Fitgun / Partners promoties zomer 2022

Description

FitGun geeft spierherstel een boost en maakt volledige spierontspanning voor iedereen mogelijk.

Met het Affiliate programma van FitGun belonen wij publishers en influencers die de producten van FitGun op hun website of social-media kanalen promoten. Het affiliate programma werkt als volgt:

  1. Partner promoot FitGun product
  2. Klant besteld product
  3. Partner verdiend 7% commissie van de verkoopprijs, oplopend tot €38,43 per verkoop
Om een samenwerking als Affiliate partner met FitGun te beginnen moet je aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet je een degelijk engagement met het product en jouw volgers hebben of moet je in bezit zijn van een interessant aantal bezoekers op jouw website. Daarom vragen wij jou om de vragenlijst van tevoren in te vullen. Bij goedkeuring krijg je toegang tot het FitGun Affiliate programma.
Zie hieronder de opties als influencer/atleet of website-eigenaar:

1. EEN WEBSITE/BLOG - Website, blogplatform.
Ben je een blog-eigenaar of heb je een website waar voldoende verkeer naar toe komt. Dan is affiliate partner van FitGun worden erg interessant! In ons partner- platform maak je een account aan en hier krijg je toegang tot ons promotie- materiaal, die je kan plaatsen op jouw omgeving. Je krijgt inzicht in de live data van bezoekers en door middel van de uitgebreide software meten we het gedrag van de klant tot wel 3 maanden tijd. Bij het volledig afronden van de bestelling verdiend de publisher (blog/website- eigenaar) een commissiebedrag van 7% op de verkoopprijs van het product.

2. INFLUENCER/ATLEET - Instagram, website, blog, LinkedIn.
Ons partnerplatform is gericht op samen- werkingen met influencers/atleten op platformen zoals Instagram of Facebook. Maak een account aan en krijg inzicht in jouw verdiensten en data. De influencer of atleet kan zijn of haar following van een kortingscode voorzien die €10 euro korting geeft op de producten. De kortingscode kan gepersonaliseerd worden. Denk aan: “JAN10” of “SONJA10”. Zodra de klant een bestelling heeft geplaatst met gebruik van de kortingscode of via de aan de atleet gebonden URL, verdiend de atleet een commissiebedrag van 7% van de verkoopprijs.

Agreement

Voordelen als Affiliate partner

Op ieder product is een commissiepercentage van 7% te verdienen op de verkoopprijs van het product. Dit betekent 7% op de onderstaande producten:
ProductVerkoopprijs% CommissieCommissiebedrag
FitGun Mini€119,007%€8,33
FitGun Elite€199,007%€13,93
Air-C Pro€195,007%€13,65
HEATIC€199,007%€13,93
Air-C MAX€399,007%€27,93
Recovery Pakket€499,007%€34,93
Legacy Pakket€549,007%€38,43
*Bovenstaande bedragen zijn inclusief btw. De commissie wordt exclusief btw uitbetaald voor een als bedrijf aangesloten Affiliate.
Per geregistreerd e-mailadres wordt een kleine vergoeding van €0,35 cent vergoed. Afhankelijk van het type samenwerking kan er ook voor gekozen worden om een giveaway actie te verrichten waarbij het verzamelen van emailadressen de hoogste prioriteit heeft.
Aan het eind van iedere maand verkrijgt de Affiliate partner een overzicht met het aantal gegenereerde verkopen en wordt de uitbetaling verricht.
Als partner ontvang je van FitGun:
1. Een luxe Recovery pakket met verschillende producten
2. Een gepersonaliseerde URL-link
3. Een speciale kortingscode voor jouw following
4. Banners (promotie- en advertentiemateriaal)
5. Landingspagina
6. Als eerste toegang tot onze nieuwe product lanceringen

Duur van overeenkomst:
De duur van de samenwerking zal afgesproken worden tussen beide partijen.

Algemene Voorwaarden - Affiliate (.pdf)

Allowed Channel Types

Website Twitter Facebook Instagram YouTube

Categories

Fitness Health Lifestyle